zondag 7 september 2014

Meerval vissen in Nederland update - 07

Gezelligheid hoog in de vaandel !
Afgelopen tijd is er met grote regelmaat keihard gevist door mij, Dennis Visser en zijn vader, diverse meervallen zijn door ons allen gevangen, zelfs een paar serieuze meervallen kwamen bij mij en Dennis zijn vader in de boot !
Bij Dennis liep het allemaal niet erg lekker de afgelopen maanden want na vele pogingen lukte het hem maar niet om boven de 1 meter te komen !
Het is een week geleden dat Dennis zijn vader en ik op het idee kwamen om voor de derde keer dit jaar samen weer een poging te wagen een mooie meerval te vangen, en in de eerste instantie kon Dennis niet mee ivm zijn werk, maar toch lukt het hem op het laatste moment vrij te krijgen en kan ook hij mee !

http://youtu.be/94rpTPd2y0s?list=UUVvLWQ5qfGnqgLvYXSnjomQ

Deze avond staat de gezelligheid hoog in de vaandel en was het de hele avond tot diep in de ochtend lachen gieren brullen en lukte het Dennis eindelijk een dik verdiende grote meerval te vangen.; dus Uiteraard is het filmpje gewoon eens iets anders dan ik normaal gesproken maak en leek het mij leuk jullie eens mee te nemen op de prachtige boot van Dennis zijn vader Matieu !!! dus check de LINK

Groetjes Sander Kunst

6 opmerkingen:

 1. Leuke film, zie dat 3 kerels een nachie chillen op een boot en achter de meerval aanzitten en ook nog vangen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms alleen soms met anderen en als het gezellig is vindt ik het prachtig ;)

   Verwijderen
 2. Hoi Sander, ik volg je verslagen met belangstelling...erg leuk en interessant. Ik zou je echter graag wat verdere vragen stellen over het meervalvissen, maar weet niet hoe ik je een persoonlijk bericht kan sturen. Ik kan geen mailadres vinden. Heb je daartoe een mogelijkheid? Graag je reactie.

  Groeten, Bastiaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bastiaan vragen mag altijd ;) mijn email is

   Sander.kunst@hotmail.com

   Verwijderen
 3. شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للنظافة
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

  BeantwoordenVerwijderen