vrijdag 8 november 2013

Grachtengordel Mokum - 04

Alcohollisten stek sessie.
Er is weer gevist door mij zelf en Bouke
En kan ik met veel trots zeggen dat deze avond sessie van 5 uren vissen 2 super toffe vissen zijn gevangen, 1 vis is bijzonder groot, en is tevens een nieuwe record kale Duitse consumptie vis voor mij.
ik vind dan ook dat ik mag spreken van een bak van een kale consumptie vis.
Ik heb foto,s gemaakt van deze bak maar ik heb hem/haar ook gefilmd
Het was voor mij even twijfelen wat ik deze keer zou plaatsten op mijn blog een verhaaltje met foto,s erbij of een filmpje met bewegende beelden, en ik koos voor het tweede.
De laatst tijd verschijnen er steeds meer korte sessie filmpjes op mijn blog.
Op de 1 of ander manier vindt ik het maken van korte filmpjes super leuk en bevalt mij dit prima.
Ook ben ik best wel benieuwd wat jullie lezers/kijkers hier van vinden, dus mocht je dit lezen laat mij a.u.b. weten wat jij van het dik gedrukte gedeelte vindt ! bij voorbaat dank.Hier het filmpje van een prachtige vangst van Bouke en tot nu toe mijn grachten karper record !
Groetjes Sander Kunst

14 opmerkingen:

 1. Mooie vis Sander. Ik vind de bewegende beelden mooi. Toch zou je het kunnen afmaken met een shot van een foto. Met een flitser komt de schoonheid van de vis er m.i beter uit.

  Groetjes Peter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Peter bedankt voor het compliment,
   Ik denk dat je een goed punt heb, ik zal in de volgende filmpje wat foto,s verwerken bij nader inzien doe ik mij er een beetje tekort mee door het niet te doen !
   Dank u voor het meedenken. TOP

   Groetjes Sander

   Verwijderen
 2. Wat een giga bleekscheet van een duitser! Het lijkt me geen oude karper, maw deze kan uitgroeien tot mega proporties!
  Filmpje kijken is altijd leuk daarnaast vind ik het zelf ook altijd leuk om te lezen hoe het tot stand gekomen is. Wat vond er plaats of gebeurde er tijdens de sessie.

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Fer inderdaad een grote bleekscheet :) haha hij is goed.
   Ook jij hebt een goed punt, want de gehelen avond was het flink aan het waaien en regenen, ruim windkracht 7, best demotiverend weer, ik had een klein verhaaltje boven het filmpje neer kunnen zetten met uiteraard wat meer teks dan ik nu ff snel doe ook jij bedankt voor je mening (tip)

   Groetjes Sander

   Verwijderen
 3. Sander, wat een dikke vis! gefeliciteerd er mee.

  Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om een verhaal te lezen waarin ik de beleving kan "voelen". Dit kan ook heel goed vertaald zijn in een filmpje. Soms zeggen beelden gewoon meer dan een verhaal. Daar in tegen wordt vaak niet voor niets beweerd dat een verfilming onder doet aan het geschreven goed. Ik vind je filmpjes meestal erg leuk om te kijken. Als het verhaal er om vraagt, zou ik het filmpje begeleiden met een stukje tekst.

  Soms vind ik het wel eens jammer dat goede blogs vrij schaars zijn en daarom ben ik altijd blij met een nieuw verhaal van medevissers.

  Blijf gewoon doen wat je zelf wilt doen en waarbij het doel van je blog wordt bereikt. Het is immers jouw blog.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Michael
   Ik zelf denk eerlijk gezegd dat ik mij zelf daar wat betreft de filmpjes mij zelf te kort doe betreft - belevenis en gevoel !
   En het is altijd goed om je zelf daar in te verbeteren.
   Wel is het aller belangrijkst om te doen waar je zelf achter staat, toch hoop ik mijn filmpjes steeds beter te maken vandaar mijn vraag en waardeer ik enorm ieder zijn mening !!!
   Zelf ben ik na de gestelde vraag van deze bericht stukken wijzer geworden en ben ik van mening dat het beter kan en niet veel extra moeite kost dan dat het nu kost !
   Top en thanks man.
   Ik heb nu gewoon even wat feiten en oprechtheid nodig, en dat krijg ik en ben daar super blij mee !!!

   Uiteraard is het het meest belangrijk wat ik zelf leuk vindt om te doen !
   Mijn blog boezemkarpers is mijn blog ! maar vergeet niet dat 1 ieder die geregeld op mijn blog leuk of minder leuk maar oprecht reageert enorm gewaardeerd wordt !
   Groetjes Sander Kunst
   X
   X
   X

   Verwijderen
 4. Hoi Sander,

  Gewoon doen wat jij leuk vindt. Dat is toch het belangrijkste!

  Ik vind dit filmpje in ieder geval tof! Compliment hoor :)

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Koen
   Thanks man, natuurlijk zie ik ook geregeld jouw mooie filmpjes op you tube voorbij komen, ik vind die erg leuk om te zien ! toch fijn dat ook jij jou mening geeft !
   Ik zal doen wat ik nodig acht, en zal dit blijven doen :)
   Groetjes Sander Kunst

   Verwijderen
 5. Ik vind stukken tekst en foto's vaak leuker. Op één of andere manier heb ik daar meer beleving bij. Zeker bij een P.R projectvis!
  Neemt niet weg dat dit weer een prachtig filmpje van je was, en gefeliciteerd met je prachtige vis!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Andres bedankt voor ook jou mening !
  En ben een stukje wijzer, stukkie tekst met een filmpje met aan het end een foto is maar'en klein beetje meer werk
  Thanks en groetjes Sander Kunst

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sander,

  Vissen is emotie! En het moeilijkste is die emotie op papier foto of film te zetten! Daar heb ik zelf ook aardig moeite mee. Maar wat de medebloggers al zeggen en jijzelf ook het is jouw blog! Je kan niet iedereen behagen. En ik zie op je filmpjes en foto's dat je geniet van het vissen. En daar gaat het toch om.

  Gr. Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is zeker weten zo Bjorn
  Dat staat voor mij ook op nummer 1
  Maar ik ben nieuwschierig hoe andere er over denken, en ben ik blij met ieder zijn reactie !
  Dus ook jij bedankt !

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefelici met je record Sander. Flinke buffel man! Lekker doen zoals jij het wilt doen allemaal. In een filmpje kan je je beleving tonen waardoor de lezer bij een ander geschreven verslag je beleving kan meenemen in gedachten. Bij de één vind ik geschreven leuker, bij de ander een filmpje. Van lezen is leuk dat je je eigen beelden vormt aan de hand van wat je leest. Soms zijn die mooier/romantischer dan de werkelijkheid, soms ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Boudewijn

  Zo is het, daarom wil ik toch in vervolg een verslagje plaatsen bij het gepubliceerde filmpje, maar ik herken van wat je zegt !
  Thanks ik was ook erg blij met deze super mof :)

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen