woensdag 26 februari 2014

Facebook & Blogger.com

Beste volgers
de afgelopen tijd ben ik weinig actief geweest op mijn blog, en in de tussentijd heb ik mij zelf de vraag gesteld of ik nog wel door wil gaan met mijn blog Boezemkarpers.com !
Lang heb ik er eerlijk gezecht niet over na hoeven denken, ik ben mijn blog begonnen met de redenen als een soort van sessie dagboek en dat is voor mij al reden genoeg om hier mee door te blijven gaan !
Ik ben zelfs een beetje trots dat ik al dik 4 jaren blog en dat mede door mijn blog en die van andere heb ik leuke mensen leren kennen zo wel online als in persoon.


Ook ben ik de laatste 4 maanden flink actief geweest op FaceBook, FaceBook heeft ook wel wat, alleen mis ik iets ! wat ik mis daar ben ik zelf nog niet helemaal achter wel ben ik van mening dat facebook krachtig kan zijn ( zeer krachtig ) zelfs !
Zo heb ik 2 weken geleden een filmpje gemaakt met daar in een boodschap over beroeps vissers die staanden netten hadden geplaatst voor een oude Nuon warmte water lozing waar van ik zeker ben dat dit een verbod zone is.


Dit filmpje heb ik op mijn FaceBook pagina geplaatst, en in nog geen 6 dagen had ik 2014 likes en was het filmpje ruim 1400x gedeelt.
De dagen die daar op volgden had ik iedere dag wel meer dan 100 reacties, je zou denken van goh wat leuk maar al snel kwam ik er achter dat al die aandacht heel veel energie vergde van mij.
De Toekomst van boezemkarpers.com is roos kleurig !!!
Aankomende tijd zal er weer flink gevist gaan worden en hopelijk komen er wat mooie grachten spiegels op de kant of adembenemende nomadische schubs.
Alles wat ik op mijn blog plaatst is recent !!! en allen toekomstigen filmpjes, die zullen als eerste worden geplaatst op mijn blog Boezemkarpers.com en pas enkelen weken later op mijn FaceBook pagina :)

Tot snel

14 opmerkingen:

 1. Goed dat je doorgaat Sander! Ik vind vooral je filmpjes altijd erg mooi!
  Groet, Mark

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Arie
   Leuk om te horen dat je graag naar me filmpjes kijkt :)
   Filmpjes maken wil ik dit jaar meer gaan doen ! want ik vindt het harstikken leuk om te doen en achter af het resultaat er van te zien !

   Bedankt en groetjes Sander Kunst

   Verwijderen
 2. Pff ... ik dacht al daar gaat XXX-blog nummer 3!
  Ik lees je verhalen graag Sander. Liever op Blogger dan op Facebook trouwens. Facebook gebruik ik voor meldingen en Blogger voor een verhaal. Zoals een trailer op youtube en de film in de bioscoop is voor mij Facebook de trailer en Blogger de bioscoop.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Michael, ik moet zeggen dat ik het even kwijt was om nog door te gaan, maar bedacht mij dat ik het dood zonde zou vinden en ik weet heel zeker dat ik er achter af erg veel spijt van zou krijgen ! dus ik blijf lekker bloggen. :)

   Haha grappig Michael ook ik denk er wel een beetje zo over wat betrefd FaceBook

   Groetjes Sander

   Verwijderen
 3. Ondestreep met dikke stift de reactie van Michael. Lekker doorgaan, voor jezelf en je volgers die telkens van ieder verhaaltje genieten.

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon lekker blijven bloggen Sander!! Ook ik gebruik mijn blog als een soort digitale vislog. Kan je lekker nog eens terugkijken naar foto's en filmpjes en als andere mensen dat ook leuk vinden is dat mooi meegenomen. Straks knallen op de meerval dan krijgen we weer mooie verslagen te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is voor mij ook zeker weten de grootste reden Bjorn !
   En die meervallen komen op de kant aankomende zomer ik voel het aan mijn water :)
   Groetjes Sander Kunst

   Verwijderen
 5. Stoppen zou zonde zijn Sander dus ik ben verheugd dat je doorgaat! Lees altijd met plezier wat je uit jouw digitale pen tovert.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Harry

  Dank je wel voor je wel gemeende woorden, dat word op prijs gesteld !

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel goed Sander! Ik blijf je natuurlijk met veel plezier volgen :)

  Gr Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thanks Koen, fijn om te horen man ;)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kan niet rekenen Sander, 18 juli 2011 tot nu is 2,5 jaar. Ik zou stoppen als ik jou was... ;))) Dan neem ik je stekken wel over!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha jaja jij denk dat ik lieg mijn vriend :)
  Ik heb behoorlijk schoongehouden betrefd berichten die ik heb geplaatst dus kom nou niet liegen mooi boy edelschub vangende slapjanus :)

  hier een kopie speciaal voor u !!!
  september 2009
  Pageviews: 757
  oktober 2009
  Pageviews 998
  november 2009
  Pageviews: 1.375

  Dussss kom niet met die sjizzles home boy :)

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen