zondag 20 oktober 2013

Grachtengordel Mokum - 02

Een filmpje !
De afgelopen 3 weken is er flink gevist, gelukkig voor mij Michael en Bouke hebben we wat vissen op het drogen weten te krijgen
Zie hier een kort filmpje waar wij onze vangsten tonen.
Owja deze keer is het filmpje niet geschikt voor mensen met een zwakke maag :)


Veel kijk plezier
Groetjes Sander Kunst

15 opmerkingen:

 1. Tering! Mafketel! Whoehahaha! Geweldig. 'T heb geen zin om nou te bellen, ik wil gewoon dat ding er nu uit hebben!' Tof tof MEGATOF! Zie gewoon dat gat van die haak nog in je broek zitten bij die spiegel bij 4.00 mins... Wel aan je Engels werken boy! Fot??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha jaja ik weet het per ongeluk de T in plaats van de R :) beide toetsen zitten naast elkaar het staat een beetje stom maar ach its just me weet je :).
  Dat gaatje op 4:00 is mij nog geeneens opgevallen Rolf haha je bent weer scherp !
  Je reactie word weer gewaardeerd ouwe :) peace bro
  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De nodige schaars geklede dames op het droge getrokken! Wanneer zijn die uitgezet? Zonder brullen gewoon ff een haak uit je poot rukken, top!

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Fer
  Het valt ook mij op dat wij dit jaar vooral de schaars gekleden dames weten te vangen haha af en toe lijkt het wel alsof ik er een abonnement op de schaars gekleden dames heb genomen :)
  Wanneer zij zijn uitgezet zal ik binnenkort horen van Joris maar ik denk dat de eerste 2 en de laatste spiegels niet langer dan 4 a 5 jaar geleden zijn uitgezet die Michael in de klouwen heeft was behoorlijk van proportie die gaat zeker richting de 7 a 8 jaar geleden dat was een aardige buffel.

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met die boot door de poorten en dan een afzethek als achtergrond. De haak uit je been jassen en dik vangen. Niet voor watjes!

  Groeten

  PS. Muziek past er ook goed bij vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Michael
  Eerst twijfelde ik nog even om het filmpje online te gooien maar kreeg van div mensen in mijn familie zulke leuke reacties dat ik het maar gewoon deed :)
  En het is altijd leuk om positieve reacties te krijgen :)
  Daarvóór mijn dank

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf filmpie weer! Niks lullen, gewoon doorknallen hahaha. Mooie kerps ook! Ben benieuwd naar filmpje van november ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Tsak hoe is het met jou dan, vang je een beetje vis ?
  Haha nee inderdaad niet lullen maar door knallen maar je moet toch wat he :)
  We gaan ons best weer doen aankomende tijd en hopelijk kan ik opnieuw een filmpje in elkaar flansen van November !
  Dat zou leuk zijn.
  Tight lines Tsak !

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk filmpje !en nu weet je ook waarom ik de weerhaak platknijp.Vissen blij in geval van lijnbreuk en ik blij als ik er weer is een in me klauwen jens! plop meteen er weer uit.beetje sterilon en we kunnen weer!Maar ik moet zeggen :op een mannen manier de haak verwijdert Sander! respect!

  gr dennis scherjon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Dennis Scherjon
   Hoe is ie dan met jou man vang je nog wat.
   Haakje plat knijpen heb ik eens in het verleden geprobeerd maar verspeelde te veel de vissen wat voor de nodige irritatie zorgden, de afgelopen 24 maanden is dat mij 1 keer gebeurd een lijnbreuk, dat kwam door een onverwachte aanbeet onder het fotograferen van een karper, ik was er doodziek.
   Zit altijd in een klein hoekje maar toch erg rot als het gebeurt.
   Dat haakje in me knie ja haha was een klein beetje in paniek :)

   Groetjes Sander

   Verwijderen
  2. Gaat goed Sander!vang me vissies wel,hoor! los zelf bijna nooit een vis,maar dat hangt van het water af denk ik.leuke spiegels zie ik af en toe voorbijkomen!
   gr dennis

   Verwijderen
 10. Uh heb je al gegeten? Hier is een filmpje hoe de haak de volgende keer er uit gehaald kan worden. http://www.youtube.com/watch?v=zgfpsupmu98

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Michael haha heb de link gekopieerd en op you tube bekeken, maar die man is gek haha
  bij mij zat ie in mijn knie en probeerden hem nog door te prikken maar dat lukten niet want het huid is daar stugger, dan maar trekken toch :)

  Groetjes Sander

  BeantwoordenVerwijderen